Compendiu de cunoștințe apicole despre virusurile albinelor, partea 2-a. În prima parte a publicației, autorii au descris…
Marți, 05 Octombrie 2021
Compendiu de cunoștințe apicole despre virusurile albinelor, partea 2-a. În prima parte a publicației, autorii au descris…
Marți, 08 Martie 2022
Comparația dintre biologia albinei Apis mellifera și a albinei gigantice Apis dorsata, partea a 3-a. A…
Marți, 27 Aprilie 2021
Maria Janicka Acoperișurile verzi și pereții verzi sunt surse de polen și nectar Atât de frumoase și…
Marți, 08 Martie 2022
Controlul cu ultrasunete al Varroadestructor folosind un emițător sonic Ideea de a folosi ultrasunetele pentru a…
Marți, 05 Octombrie 2021
Albinele ca biofiltru natural Albina joacă un rol cheie în mediul natural. Sarcina sa cea mai…
Marți, 08 Martie 2022
Turnarea mai rapidă și mai convenabilă a mierii, partea 2. În secțiunea anterioară a acestui articol…
Marți, 27 Aprilie 2021
Agata Nicewicz, Łukasz Nicewicz Proprietăți antioxidante ale mierii Mierea este un amestec bogat de compuși chimici de…
Marți, 08 Martie 2022
Grădina de vară cu stupină, in pădure Pădure de stejar secular– numele reflectă în mod miraculos…
Marți, 27 Aprilie 2021
Anna Gajda, Ewa Mazur, Andrzej Bober Compendiu de cunoștințe apicole despre virusurile albinelor, partea 1. Toate formele…
Marți, 08 Martie 2022
“Plastic”, albine și viespi Plasticul, adică materialele plastice din polimeri naturali, sintetici sau modificați, cu proprietăți…
Marți, 27 Aprilie 2021
Przemysław Szeliga Mini plus - mai mult mini sau un plus? Dacă răspundeți da la cel puțin…
Marți, 05 Octombrie 2021
Plante utile mai puțin cunoscute În ultimii ani, pe piața Romaneasca si nu numai, au fost…
Sławomir Trzybiński
Drogi pszczelarzu! Trzymasz w ręku książkę, która krok po kroku wyjaśni Ci sposób w jaki należy postępować, by ze swoich uli uzyskać dużo miodu wysokiej jakości. Autor dokładnie opisuje wytwarzanie „płynnego złota” przez pszczoły, sposoby za pomocą których można odebrać go z ula, techniki wydobywania miodu z plastrów i jego prawidłowego przechowania.
Ponadto w środku znajdziesz dokładne informacje o aktualnych wymaganiach prawnych dotyczących pracowni pasiecznej, opisywania, konfekcji i sprzedaży miodu.
Autor tłumaczy czym jest miód kremowany (i jak go wytworzyć), dlaczego czasem w słojach pojawiają się wykwity i czy warto trudzić się produkcją miodu sekcyjnego.
W książce zawarto dodatkowe informacje, np. o wymaganiach stawianych produkcji miodu ekologicznego. „Wszystko o miodzie i jego pozyskiwaniu” naprawdę dotyczy wszystkiego o miodzie i jego pozyskiwaniu!
K196 - Wszystko o miodzie i jego pozyskiwaniu - sprawdź dostępność książki w sklepie Pasieki
EBOOKK196 - Wszystko o miodzie i jego pozyskiwaniu - sprawdź dostępność e-booka w sklepie Pasieki